flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем Конституції України

26 червня 2020, 09:17

         28 червня вся Україна відзначає одне з найголовніших державних свят нашої країни – День Конституції України. Той, хто не розуміє, скаже: «Що тут відзначати? Офіційне свято!». Насправді, Конституція — це паспорт країни.     

         Кожен із нас повинен діяти, керуючись законом та згідно з совістю, бо в основі Конституції нашої держави — національна свідомість її громадян. Конституція наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров'я, честі й гідності, недоторканності та безпеки. Основний Закон є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості.

         Ми прагнемо, щоб задекларовані права стали реальністю, щоб люди почувалися захищеними і впевнено дивились в майбутнє. Коли кожен громадянин України відчує, що його життя, здоров'я, честь і гідність, недоторканість і безпека дійсно визнані найвищою цінністю, тоді Ми зможемо з гордістю заявити, що Україна стала незалежною, правовою державою.

         В цей святковий день, Ми бажаємо всім міцного здоров'я, успіхів і плідної праці на благо українського народу. Нехай це свято додасть Вам наснаги і творчих здобутків в ім'я процвітання нашої незалежної Батьківщини, добробуту і затишку у Ваших родинах.

 

         Зі святом Вас, з Днем Конституції України!