flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відправлення кореспонденції в умовах недостатнього фінансування

27 травня 2020, 10:14

 

Складна ситуація з фінансовим забезпеченням діяльності місцевих загальних судів в теперішній час не дає можливість в повному обсязі забезпечувати відправлення поштової кореспонденції: судових повісток (повідомлень) і процесуальних документів учасникам судових справи за допомогою поштового зв’язку, що у свою чергу може негативно впливати на розумні строки розгляду справи судом – однієї з основних засад судочинства.

Звертаємось до учасників судових процесів з проханням активно використовувати систему «Електронний суд», офіційні веб-сторінки судів за допомогою яких можна дізнатись про дату розгляду справи або стану розгляду справ у відповідних розділах: «Розклад засідань» та «Стан розгляду справ».

Просимо всіх учасників судового процесу для отримання SMS-повідомлень про час та місце розгляду справи та судових рішень в електронному вигляді подати відповідні заявки за відповідним посиланням: SMS-повідомлення тут та електронний документ тут.

Заявки можна надавати суду в електронному вигляді на електронну адресу суду inbox@dpm.dn.court.gov.ua, поштою за адресою: 85004, м.Добропілля, вул.Банкова 39А.

Отримання судового рішення в електронному вигляді не позбавляє Вас права на отримання копій цих рішень в паперовому вигляді в подальшому.