flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Добропільський міськрайонний суд Донецької області оголошує проведення добору на вакантну посаду державної служби категорії "В" секретаря судового засідання на період карантину

20 жовтня 2020, 11:14

 

ДОБРОПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД

ДОНЕЦЬКОЇ  ОБЛАСТІ

 

НАКАЗ 

 

« 20 » жовтня 2020 року                         м. Добропілля                                            №58-кк

  

«Про оголошення проведення добору

на вакантну посаду державної служби

на період карантину»

 

 

             Відповідно до Порядку  призначення  на посади державної служби на період  дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  «Деякі питання призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території  України гострої респіраторної хвороби  COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»   від 22.04.2020 р. № 290, у зв’язку з необхідністю призначення на вакантну посаду державної служби категорії «В»  підкатегорії «В2» секретаря судового засідання на період карантину,

 

Н А К А З У Ю :

  1. Оголосити проведення добору з призначення на вакантну посаду державної служби категорії «В»  підкатегорії «В2» секретаря судового засідання  Добропільського міськрайонного суду Донецької області на період дії карантину.
  2. Затвердити оголошення проведення добору з призначення на вакантну посаду державної служби категорії «В»  підкатегорії «В2» секретаря судового засідання  Добропільського міськрайонного суду Донецької області на період дії карантину (додається).
  3. Визначити заступника керівника апарату Добропільського міськрайонного суду Донецької області Ципляк Л.В. уповноваженою особою для проведення співбесіди з особами, які виявили бажання взяти участь у доборі з призначення на вакантну посаду, зазначену у пункті 1 Наказу, та визначення результатів такої співбесіди.
  4. Консультанту суду (по роботі з персоналом) Когут Ю.Ю. забезпечити розміщення наказу про оголошення проведення добору  з призначення на вакантну посаду державної служби на період дії  карантину  на Єдиному порталі вакансії державної служби НАДС, також забезпечити прийом документів від претендентів на заміщення вакантних посад державної служби.

 

  1. Головному спеціалісту з інформаційних технологій Фєдєнішину М.В. забезпечити оприлюднення наказу про оголошення проведення добору з призначення на вакантну посаду державної служби на період дії карантину на офіційному веб-сайті Добропільського міськрайонного суду Донецької області.
  2. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

Керівник апарату

Добропільського міськрайонного

суду Донецької області                                                                  О.В.Ставицька

 

 

Додаток

до наказу керівника апарату Добропільського міськрайонного

суду Донецької області 
від 20.10.2020 р. № 58-кк

 

ОГОЛОШЕННЯ
про добір на період дії карантину

на заміщення вакантної посади державного службовця (категорія "В" під категорія “В2”) – секретаря судового засідання

 Добропільського міськрайонного суду Донецької області

 

 

Назва та категорія посади, стосовно якої прийнято рішення про необхідність призначення

 Секретар судового засідання Добропільського міськрайонного суду Донецької області, вакантна посада державної служби категорії «В»  підкатегорії «В2»

Посадові обов’язки

- Здійснює судові виклики та повідомлення в справах, які знаходяться у провадженні судді; оформлює заявки до органів внутрішніх справ, адміністрації місць попереднього ув'язнення про доставку до суду затриманих та підсудних осіб, готує копії відповідних судових рішень.

- Здійснює оформлення та розміщення списків справ, призначених до розгляду.

- Перевіряє наявність і з'ясовує причини відсутності осіб, яких викликано до суду, і доповідає про це головуючому судді.

- Здійснює перевірку осіб, які викликані в судове засідання, та зазначає на повістках час перебування в суді.

- Забезпечує фіксування судового засідання технічними засобами згідно з Інструкцією про порядок фіксування судового процесу технічними засобами.

- Веде журнал судового засідання, протокол судового засідання.

- Виготовляє копії судових рішень у справах, які знаходяться в провадженні судді.

- Здійснює заходи щодо вручення копії вироку засудженому або виправданому відповідно до вимог Кримінально-процесуального кодексу України, за дорученням судді здійснює заходи щодо дачі підсудним або засудженим підписки про невиїзд.

- Виготовляє копії судових рішень (рішення, вироки, постанови, тощо). В разі відсутності помічника судді, здійснює оформлення копії судових рішень та своєчасне внесення до автоматизованої системи відомостей про набрання судовим рішенням законної сили по справам, які перебувають в провадженні судді.

- Готує виконавчі листи у справах, за якими передбачено негайне виконання.

- Сканує матеріали судових справ та приєднує їх до обліково-статистичної картки відповідної судової справи (кримінального провадження) в Автоматизованій системі документообігу суду в період перебування справи (кримінального провадження) в провадженні судді. Вносить до ОСК АСДС необхідну інформації, що стосується розгляду судової справи під час перебування справи у провадженні відповідного судді.

- Оформлює матеріали судових справ і здійснює передачу справ до канцелярії суду.

- Виконує інші доручення судді, керівника апарату суду,  що стосуються організації розгляду судових справ.

Умови оплати праці

Посадовий оклад 4250,00грн., надбавка за ранг державного службовця згідно постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 "Питання оплати праці працівників державних органів", надбавки, доплати та премії згідно статті 52 Закону України "Про державну службу", постанова Кабінету Міністрів України від  24.05.2017 р. № 358 «Деякі питання оплати праці державних службовців судів, органів та установ системи правосуддя».

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

На час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території  України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та до дня  визначення керівником апарату суду  переможця за результатами конкурсного відбору відповідно до законодавства. Граничний строк  перебування особи на посаді державної служби, становить  не більше двох місяців після відміни карантину.  

Перелік інформації, необхідної для призначення на вакантну посаду, в тому числі форма, адреса та строк її подання

 

Особа, яка бажає взяти участь у доборі з призначення  на вакантну посаду державної служби категорії «В»  підкатегорії «В2» секретаря судового засідання  Добропільського міськрайонного суду Донецької області на період дії карантину, подає  через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС таку інформацію:

1. Заява про допущення  до участі в доборі на зайняття посади  із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з  додатком 1 Порядку  призначення  на посади державної служби на період  дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  «Деякі питання призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території  України гострої респіраторної хвороби  COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»   від 22.04.2020 р. № 290 (далі – Порядок).

2 Резюме за формою згідно з додатком 2 до Порядку,  в якому обов’язково зазначається така інформація:

-     прізвище, ім’я, по батькові кандидата;

-     реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

-     підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;

-     підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;

-     відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах;

3. Заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у доборі , може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим вимогам на посаду, зокрема досвіду роботи, професійної компетентності, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Державні службовці державного органу, в якому проводиться добір на вакантну посаду державної служби, і які виявили бажають взяти участь, подають лише заяву про участь у доборі.

На електронні документи, що подаються для участі у конкурсі, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

Інформація подається через Єдиний портал вакансій державної служби Національного агентства України з питань державної служби (до 16 год. 30 хв. 26 жовтня 2020 року)

Останній день прийому документів – 26 жовтня 2020 року (режим роботи – з 08.00 до 17.00, у п’ятницю – з 08.00 до 15.45) 

 

Місце, час і дата початку проведення співбесіди

Донецька область, м. Добропілля, вул. Банкова 39 А, у приміщенні Добопільського міськрайонного суду Донецької області, о 10:00 годині, 28 жовтня 2020  року (при собі необхідно мати паспорт або документ, який посвідчує особу)

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Когут Юлія Юріївна,

 (06262) 2-88-29, inbox@dpm.dn.court.gov.ua

Кваліфікаційні вимоги

1.

Освіта

Вища освіта не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра за спеціальністю "Право"

2.

Досвід роботи

Без вимог

3.

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою

4.

Володіння іноземною мовою

Не потребує

Вимоги до компетентності

Вимога

Компоненти вимоги

1.

Уміння працювати з комп’ютером

-          уміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, офісну техніку;

-          навички роботи з офісним пакетом Microsoft Office (Word, Excel), з інформаційно-пошуковими системами в мережі Інтернет

2.

Необхідні ділові якості

-          уважність та зосередженість у роботі;

-          наполегливість;

-          системність і самостійність в роботі;

-          прагнення до самовдосконалення шляхом самоосвіти;

-          вміння знаходити вихід із складних ситуацій, комунікабельність, вміння спілкуватися з людьми;

-          не конфліктність

3.

Необхідні особистісні якості

-          відповідальність;

-          саморозвиток;

-          наполегливість;

-          оперативність;

-          уміння працювати в команді;

-          дисциплінованість.

Професійні знання

Вимога

Компоненти вимоги

1.

Знання законодавства

Знання: 
Конституції України
Закону України "Про державну службу"; 
Закону України "Про запобігання корупції"